OVER VINN & LOLA

Hallo, wij zijn Lotte en Elien. Wij zijn twee hardwerkende jonge mama’s, en goede vriendinnen.

 

We leerden elkaar enkele jaren geleden kennen als collega’s in een communicatiebureau (waar we nog steeds allebei aan de slag zijn), en voelden meteen een klik. We werden niet alleen goede vriendinnen, stilaan groeide bij ons allebei de goesting om de handen in elkaar te slaan en samen iets te beginnen. En hier zijn we dan, met een tof en nieuw concept rond zwangerschap en cadeauboxen!

 

Vinn & Lola

 

Je had het waarschijnlijk al geraden: Vinn en Lola zijn onze kindjes. Onze oogappeltjes, onze grote trots en datgene waar ons hart en onze mond van overstroomt.

 

Toen wij zwanger waren van Vinn en Lola, merkten we allebei dat je als jonge toekomstige mama overweldigd wordt door het aanbod spullen voor je zwangerschap. Wat heb je allemaal nodig? En wat is nu juist het best?

 

Zo zijn we op het concept voor Vinn & Lola gekomen: verrassende cadeauboxen met allerlei leuke, kwalitatieve en vooral bruikbare spulletjes voor tijdens de zwangerschap of voor jonge ouders.

 

 

Wie is Elien?

 

Ik ben de mama van Vinn en een uber positivo in hart en nieren. Vraag me niet waarmee, maar ik ben altijd dag en nacht in de weer. Gelukkig heb ik veel energie en ben ik onvermoeibaar. En vastberaden, volgens mijn vrienden en collega’s. Als ik mezelf zou omschrijven in drie woorden, koos ik voor ladyboss, creatief en fashionlover.

 

Wie is Lotte?

 

Ik ben de mama van Lola, een vlotte madam met beide voeten op de grond en het hart op de tong. Hoe mijn man mij zou omschrijven? Waarschijnlijk als ‘shopverslaafd’, maar ik omschrijf het zelf als ‘mee met de mode.’ ;) Verder ben ik een manusje van alles met veel organisatietalent.

© 2019 by Vinn & Lola