FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn box geleverd?


We doen er alles aan om je box zo snel mogelijk te verzenden. Dit is steeds binnen de 1-4 werkdagen.




Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen als ik een box aan iemand cadeau geef?


Natuurlijk! Bij het afrekenen heb je de kans om een tekstje in te geven. Wij voegen dit toe in de doos op een leuk en persoonlijk kaartje!




Wat kan ik verwachten van een box?


SURPRISE! Dat is natuurlijk heel het principe! Je weet vooraf niet welke producten en accessoires je precies gaat krijgen. Wel kan je alvast een kijkje nemen bij onze partners. Zo weet je met welke merken we samenwerken.




Wat als ik niet tevreden ben met mijn box?


Dan hoef je er uiteraard niet mee te blijven zitten. Je kan gedurende 14 dagen na ontvangst de box gewoon terugsturen. Stuur ons even een mailtje en we bezorgen jou een retourformulier. Nadat wij de box terug ontvangen hebben, storten we het volledige orderbedrag (zonder verzendingskosten) terug op je rekening.




Ik weet het geslacht nog niet van mijn baby. Kan ik toch een box bestellen?


Zeker! Zowel de mama-box als de papa-box zijn genderneutraal voor de baby. Heb je graag toch wat meer roze en girly in je doos? Geen probleem, bestel dan alvast de meisjes-box!




Oeps, ik ben niet helemaal blij! Waar kan ik een klacht achterlaten?


Dat is vervelend! Stuur ons een mailtje met het probleem in. Zo kunnen we proberen samen een oplossing te vinden voor de oorzaak van jouw klacht.




Kan ik ook zelf een box samenstellen?


Klopt! Sinds kort kan je bij ons ook je eigen box samenstellen. ALLE producten worden vanaf nu ook los verkocht. Kies je minimaal 3 stuks? Dan maken wij er voor jou een mooie box van! Ideaal als cadeautje voor de kersverse mama, aanstaande papa of het liefste kindje!





© 2019 by Vinn & Lola